8 ianuarie 2011

Ciorba radauteana

 


Timp gătire 45 min
Complexitate  redusa
  • Ingrediente

    1 piept de pui
    1 morcov
    1 ardei
    1 ceapa
    2 galbenusuri
    4 linguri smantana
    4 catei usturoi
    leustean
    ardei iute
    delikat
  • Mod de preparare

    Pieptul de pui se pune intr-o oala cu apa la fiert. Cand fierbe se ia spuma si se scoate pieptul de pui, care se taie bucati. Ceapa se toaca marunt, ardeiul si morcovul cubulete si se pun toate in oala inclusiv carnea.Cand au fiert legumele se adauga delikat. Smantana la temperatura camerei se amesteca cu 2 galbenusuri si usturoiul pisat. Din ciorba se ia un polonic de zeama si se amesteca cu smantana, apoi se toarna totul in oala si se mai fierbe 10 min.
     
     
    Pofta Buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu