6 ianuarie 2011

Ciocolata fierbinte a la Jamie

Ingrediente
2 lingurite ciocolata pudra
(sau 1 lingurita cacao+50 gr ciocolata amaruie razuita+putin zahar)
50 gr bomboane Marshmallow nearomate
150 ml lapte
Portii: 1
Preparare
  1. Infierbantati laptele.
  2. Intr-un shaker sau termos puneti bomboanele Marshmallow si turnati peste ele laptele fierbinte. Scuturati bine pana bomboanele se topesc si laptele face spuma.
  3. Puneti ciocolata pudra intr-o cana si adaugati putin lapte din shaker peste ea. Amestecati pana se dizolva bine.
  4. Turnati incet restul de lapte peste, deasupra se va aduna spuma laptelui ca la cappuccino.
    * puteti folosi cana pentru facut laptele spuma pentru a aera ciocolata mai tare sau sa lasati cana in microunde cam 30 secunde, se va crea o spuma delicata deasupra.
  5. Serviti fierbinte, eventual cu un mot de frisca si putina ciocolata rasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu