Mod de preparare
-galbenusurile se separa de albusuri, si se pun intr-un castron impreuna cu zaharul;
-se mixeaza bine de tot pana se albeste compozitia, apoi se adauga laptele cate putin in timp ce se amesteca in continuare;
- se alterneaza cu faina amestecata cu praful de copt ;
- separat se mixeaza bine albusurile impreuna cu praful de sare. Se pun peste galbenusuri;
- incepem sa incorporam pale pale albusurile spuma;
- si dam cu lingura usurel de jos in sus pana nu se mai vede nici un cocolos de albus;
- apoi incingem o tigaie de teflon, o ungem cu putin ulei si punem cam un sfert de polonic in centrul tigaiii. Compozitia e mai spumoasa, nu puneti foarte mult pentru ca oricum se-ntinde;
- nu lasam foarte mult in tigaie, e gata cand se bulbuca putin aluatu' si face niste basici care se sparg la suprafata.
Pofta Buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu